5e Aniversari

Aquest 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la nostra entitat “Les Anades d’olla” compleix 5 anys. 5 anys d’un camí que vam començar un grup d’amics enamorats de la cultura popular i tradicional, amb un munt de projectes apassionants que, amb molta feina i amb la inestimable col·laboració d’artistes, empreses i comerciants locals anem acomplint.

Sabeu que els caps de la nostra gent no para de idear coses per arrodonir i fer més gran i complert el nostre projecte, i tenim novetats que esperem que us agradin molt, tant com a nosaltres.

La diada de Sant Jordi, ens podreu trobar a la parada que muntarem al carrer Pere Esmendia, davant dels Jutjats, durant tot el dia, amb un munt de coses xules.
Podreu trobar roses per les teves estimades i estimats, unes samarretes commemoratives del 5è aniversari; unes tasses pels esmorzars i un tè molt boniques i una sorpresa que us explicarem més endavant en la que portem treballant molt de temps i que estem il·lusionades d’ensenyar-vos.

5é Aniversari

Presentem el disseny que hem fet pel 5è aniversari, representa l’assemblatge del nostre projecte amb la cultura popular rubinenca. Ben aviat us ensenyarem les noves samarretes amb aquest logos, que esperem que us agradin molt

“Unes tasses pels esmorzars i un tè molt boniques” aqui les teniu, les commemoratives del 5è Aniversari creades per @custom2gether i les d’en Bòjum creades per @mesqfotos . A nosaltres ens agraden molt i a vosaltres? 💪💙🐘

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *