Sant Jordi 2023

Els carrers de Rubí estan esperant ser adornats amb decoracions de colors i parades de flors, i l’aire s’omple de la dolça olor de les roses. Es pot veure gent de totes les edats passejant per la ciutat, admirant les vibrants exhibicions de llibres, flors i art.

Bojum us estarà esperant com cada any, tenim com sempre activitats preparades, com a complement dels esdeveniments culturals que tenen lloc per tota la ciutat. Des de concerts a espectacles de dansa fins a produccions teatrals, hi ha alguna cosa per gaudir-ne. Molts artistes i músics locals participen en les celebracions, mostrant el seu talent i contribuint a l’ambient festiu.

A més de les tradicionals activitats de Sant Jordi, la ciutat de Rubí ha programat diversos actes especials per commemorar l’ocasió. Enguany, hi haurà una exposició de fotografia, una recreació històrica i un concert especial amb músics locals.

Quan el sol es pon a Sant Jordi a Rubí, la ciutat cobra vida amb els sons de la música, les rialles i la celebració. La gent es concentra als carrers i places per gaudir d’una nit de ball i gresca, que marca el final d’una altra celebració de Sant Jordi d’èxit.

Per als rubinencs, Sant Jordi és més que un dia de celebració: és un símbol del seu ric patrimoni cultural i un recordatori de la importància de la literatura i les arts en la seva vida quotidiana. Les festes d’enguany prometen ser més grans i millors que mai, i els rubinencs estan impacients per compartir la màgia de Sant Jordi amb visitants de prop i de lluny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *